Am cercetat toate conturile oficiale ale cantaretei Inna, pentru a vedea ce spune vedeta despre viata ei dinainte de a fi celebra. O tentativa de biografie am gasit pe site-ul ei, dar nu spune prea multe nici acolo. Mai exact, ceea ce dezvaluie Inna despre trecutul ei sunt banalitati: „Cine este INNA? (…) Ma numesc Elena Alexandra. (…) M-am nascut pe data de 16 octombrie 1986 in orasul Mangalia. Copilaria mi-am petrecut-o in Neptun, o localitate mica si totusi cunoscuta de aproximativ toata tara. Am absolvit liceul economic Mangalia, dupa care mi-am inceput activitatea universitara in Constanta, marele oras de pe malul Marii Negre. Cum am inceput sa cant? Nu-mi amintesc cum a fost prima data si nu cred ca-si aminteste cineva”.

Nu numai asta a uitat Inna. Ea se face ca nu-si aminteste nici ca era o fata simpla, ca oricare alta, si evita sa povesteasca ce facea in adolescenta pentru un ban in plus, desi nu este rusinos deloc. Secretoasa Inna muncea in vacante la o taraba din Neptun, unde vindea papuci de plaja. Nu intelegem de ce vedeta nu vorbeste despre vremurile de restriste si de ce se jeneaza sa spuna ca a muncit ca oricare alt tanar din ziua de azi pentru bani de buzunar. Despre cum a devenit atat de… HOT, ea spune ca i-a cunoscut din intamplare pe cei de la Play and Win, mai exact printr-un anunt postat de trupa pe Google. Varianta neoficiala a povestii de succes numita Inna este alta: se spune ca, pe vremea cand vindea papuci la Neptun, tanara s-a „combinat” cu un baiat cu bani, un „smecher” din Costinesti, iar meritul lansarii ei ca solista ii apartine acestuia in intregime. Daca o fi asa sau nu, ramane sa ne confirme chiar Inna (s-o vedem si pe-asta!), dar un lucru e cert: vedeta a pornit si ea tot de jos, chiar foarte de jos, de la nivelul papucilor…

Ultima isprava, Inna este neprotejata

Din surse neoficiale, am aflat ca Inna, interpreta hiturilor „Hot” si „Love”, si-a anulat zece concerte pe care trebuia sa le sustina in Costinesti, la disco Ring, pe motiv ca nu are paza asigurata. Gurile carcotase ne-au declarat ca domnisoara ar fi cerut organizatorilor o armata de bodyguarzi care sa ii pazeasca trupusorul. Pentru a mai concerta pe scena lor, Inna vrea sa fie protejata de „multimea dezlantuita de fani” si de „badaranii” care o pipaie atunci cand ea se strecoara printre spectatori. Ce-i drept, costumul de scena al Innei este foarte sumar, cantareata fiind vazuta, mai tot timpul, intr-un body. Noi credem ca succesul implica si compromisuri, pe care tanara artista ar trebui sa le faca. Daca ea doreste sa fie, pur si simplu, savurata de fani, trebuie sa suporte si micile „obraznicii”.

Cand au ascultat toate „pretentiile” Innei, cei de la discoteca din Costinesti au ramas, pur si simplu, blocati. Se pare ca, de uimire, nu au fost in stare decat sa caste ochii cat cepele si sa-i spuna, pe un ton ragusit, ca nu dispun de asemenea forte de ordine.

Contactat telefonic pentru a ne prezenta o parere oficiala cu privire la toata aceasta poveste, impresarul Innei a declarat ca artista nu si-a anulat concertele, doar le-a amanat pentru luna august. Asa o fi! Se pare ca realitatea este undeva la mijloc, in orice barfa existand un sambure de adevar.


Tags: