S-a facut cunoscut prin prisma expresiei „La naiba” si datorita emisiunii „Povestiri de noapte”, pe care o prezinta alaturi de Cabral. Mircea Solcanu, caci despre el este vorba, declara, ori de cate ori are ocazia, ca nu a uitat de unde a plecat si ca si-a castigat libertatea abia dupa ce a marturisit in direct ca este gay.

La plimbare cu un „prieten”

In speranta ca va scapa de paparazzii din Bucuresti, Solcanu a dat o fuga in orasul de la malul Marii, unde, de altfel, a copilarit. Insa, nici aici, prezentatorul „Povestirilor de noapte” nu a avut prea multe momente de liniste, fiind surprins de fotografii „Uups!”, in timp ce gonea pe strazile Constantei. Initial, Solcanu a iesit la o plimbare cu un amic si, dupa ce au petrecut aproximativ o ora la o cafenea cunoscuta din oras, prezentatorul TV l-a condus pe tanar acasa. Probabil, Mircea Solcanu dadea zor pentru a pregati „cuibusorul de nebunii”. Putin dupa ora 1.00, prezentatorul TV a ajuns in zona Casei de Cultura, la apartamentul in care a copilarit. Pesemne, urma sa fie vizitat de catre un prieten. Cu toate ca isi doreste o relatie serioasa, Mircea este realist, constientizand faptul ca niciun potential partener nu si-ar dori sa fie in paginile ziarelor de scandal. Surse apropiate lui Solcanu ne-au declarat ca acesta este indragit de mai toata lumea, barbatii nefacand exceptie, insa majoritatea refuza sa iasa in compania prezentatorului, de teama sa nu apara in presa.

Recunoscut dupa masina pe care o conduce, un Fiat Uno, cu numar personalizat „LNB” (dupa expresia care l-a consacrat „La naiba”), Mircea i-a condus pe paparazzii „Uups!” pana la „cuibusorul de nebunii”, situat, asa cum am mai spus, undeva, in zona Casei de Cultura. Cu un aer prietenos, Solcanu nu a facut niciun gest atunci cand a vazut blitul aparatului, ba, mai mult, chiar a zambit catre camera. Intrebat cu ce ocazie in Constanta, acesta a raspuns, degajat, ca a venit doar sa se plimbe, specificand ca se va intoarce in Capitala, duminica dupa-amiaza.

Nu este suparat ca Bendeac il imita

Desi actorul Mihai Bendeac ii imita cu succes in emisiunile sale, Mircea Solcanu tine sa precizeze, de fiecare data, ca nu este deloc afectat de acest lucru. In plus, acesta se amuza cand se vede la televizor, sustinand ca l-a felicitat personal pe Bendeac pentru felul in care il imita.

Entuziasmat ca se lanseaza „Sex and the City 2″ de ziua sa

Nascut pe 27 mai, colegul de platou al lui Cabral declara, pe blogul sau, ca este mai mult decat entuziasmat ca filmul „Sex and the City 2″ se va lansa chiar de ziua sa. Nu mai este pentru nimeni un secret, el insusi recunoscand in direct, ca a urmarit fiecare episod din serialul cu pricina si ca este fanul numarul 1 al personajului „Mr. Big”.

D.M.


Tags: